Seventh Generation Free & Clear Vloeibaar Wasmiddel
Klik eenvoudigweg op de naam van een ingrediënt voor meer informatie over de ingrediënten die in het product worden gebruikt en hun functie. Omwille van de beperkte ruimte op de verpakking, geven we ook een langere lijst met geurstofingrediënten. Voor recent uitgebrachte producten of producten waarvoor de formule is gewijzigd, zijn deze gedetailleerde gegevens over de reukstof misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het een tijdje duurt om elke productpagina bij te werken.
We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel is. Controleer echter altijd de productverpakking voor de meest actuele lijst van gebruikte ingrediënten.
Alle productnamen met een datum (maand en jaar) worden niet langer gemaakt.
Ingrediënten
Aqua (Oplosmiddel)
Lost middelen of ingrediënten op
Laureth-6 (Emulgator)
Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd
Sodium Lauryl Sulfate (Oppervlakte-actieve stof)
Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden
Sodium Citrate (Calciumbinder)
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever
Glycerin (Viscositeitsregelaar)
Controleert de dichtheid of dikte van een product
Sodium Oleate (Emulgator)
Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd
Sodium Chloride (Viscositeitsregelaar)
Controleert de dichtheid of dikte van een product
Phenoxyethanol (Conserveermiddel)
Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels
Propylene Glycol (Hydrotroop)
Zorgt ervoor dat reinigingsmiddelen in een product uniform verspreid worden.
Oleic Acid (Oppervlakte-actieve stof)
Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Bijproduct van een proces)
Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Laat een enzym langer meegaan in een vloeibaar wasmiddel
Protease (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Cellulase (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Amylase (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)
Handhaaft de stabiliteit van de formulering, het uiterlijk en de textuur van een product
Methylisothiazolinone (Conserveermiddel)
Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels
Citric Acid (Calciumbinder)
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever
Mannanase (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Potassium ferrocyanide
Geen woordenlijst
Sodium Ferrocyanide
Geen woordenlijst
