SUN Classic Liquigel Vloeibaar Vaatwasmiddel
Voor meer informatie over de ingrediënten die worden gebruikt in het product en de functie klikt u op de naam van het ingrediënt.
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site up-to-date is. Controleer echter altijd de verpakking van het product voor de meest nauwkeurige lijst van ingrediënten die worden gebruikt.
Ingrediënten
Aqua (Vulmiddel)
Verdunningsmiddel. Verdunt vaste stoffen of vloeistoffen om een nauwkeurigere dosering mogelijk te maken
Sodium Methylglycine Diacetate (Calciumbinder)
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever
Glycerin (Vulmiddel)
Verdunningsmiddel. Verdunt vaste stoffen of vloeistoffen om een nauwkeurigere dosering mogelijk te maken
Acrylates Copolymer (Bindmiddel)
Helpt materialen zich aan elkaar te binden of plakken
Sodium Citrate (Calciumbinder)
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever
Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-undecyl-.omega.-hydroxy-, (Oppervlakte-actieve stof)
Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden
Mineral Salts (Bijproduct van een proces)
Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt
Citric Acid (pH-regelaar)
Controleert de balans tussen aciditeit/alkaliteit van producten
Phenoxyethanol (Conserveermiddel)
Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels
Xanthan Gum (Viscositeitsregelaar)
Controleert de dichtheid of dikte van een product
Propylene Glycol (Oplosmiddel)
Lost middelen of ingrediënten op
Tetrasodium Etidronate (Sequestreermiddel)
Voorkomt dat onzuiverheden in het water negatieve effecten heeft op de prestaties, het uiterlijk of de stabiliteit van een product.
Parfum (Geurstof)
Biedt een kenmerkende, aangename geur
Subtilisin (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Bijproduct van een proces)
Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt
Alpha-amylase (Enzym)
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.
Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)
Handhaaft de stabiliteit van de formulering, het uiterlijk en de textuur van een product
Polymeric Blue Colourant (Kleurstof)
Kleurt het product, uw haar of huid
