Doorgaan naar inhoud

Seventh Generation Fresh Orange & Blossom scent Vloeibaar Wasmiddel

Klik eenvoudigweg op de naam van een ingrediënt voor meer informatie over de ingrediënten die in het product worden gebruikt en hun functie. Omwille van de beperkte ruimte op de verpakking, geven we ook een langere lijst met geurstofingrediënten. Voor recent uitgebrachte producten of producten waarvoor de formule is gewijzigd, zijn deze gedetailleerde gegevens over de reukstof misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het een tijdje duurt om elke productpagina bij te werken.

We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel is. Controleer echter altijd de productverpakking voor de meest actuele lijst van gebruikte ingrediënten.

Alle productnamen met een datum (maand en jaar) worden niet langer gemaakt.

Ingrediënten

Aqua (Oplosmiddel)

Lost middelen of ingrediënten op

Laureth-6 (Emulgator)

Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd

Sodium Lauryl Sulfate (Oppervlakte-actieve stof)

Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden

Sodium Citrate (Calciumbinder)

Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever

Glycerin (Viscositeitsregelaar)

Controleert de dichtheid of dikte van een product

Sodium Oleate (Emulgator)

Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd

Phenoxyethanol (Conserveermiddel)

Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels

Propylene Glycol (Hydrotroop)

Zorgt ervoor dat reinigingsmiddelen in een product uniform verspreid worden.

Parfum (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Oleic Acid (Oppervlakte-actieve stof)

Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Bijproduct van een proces)

Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Laat een enzym langer meegaan in een vloeibaar wasmiddel

Protease (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Citral (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Linalool (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Cellulase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Amylase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)

Handhaaft de stabiliteit van de formulering, het uiterlijk en de textuur van een product

Methylisothiazolinone (Conserveermiddel)

Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels

Citric Acid (Calciumbinder)

Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever

Mannanase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Terug naar boven