Klik eenvoudigweg op de naam van een ingrediënt voor meer informatie over de ingrediënten die in het product worden gebruikt en hun functie. Omwille van de beperkte ruimte op de verpakking, geven we ook een langere lijst met geurstofingrediënten. Voor recent uitgebrachte producten of producten waarvoor de formule is gewijzigd, zijn deze gedetailleerde gegevens over de reukstof misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het een tijdje duurt om elke productpagina bij te werken.
We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel is. Controleer echter altijd de productverpakking voor de meest actuele lijst van gebruikte ingrediënten.
Alle productnamen met een datum (maand en jaar) worden niet langer gemaakt.
Ingrediënt | Functie |
---|---|
Aqua |
Oplosmiddel
Lost middelen of ingrediënten op |
Laureth-6 |
Emulgator
Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd |
Sodium Lauryl Sulfate |
Oppervlakte-actieve stof
Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden |
Sodium Citrate |
Calciumbinder
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever |
Glycerin |
Viscositeitsregelaar
Controleert de dichtheid of dikte van een product |
Sodium Oleate |
Emulgator
Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd |
Phenoxyethanol |
Conserveermiddel
Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels |
Propylene Glycol |
Hydrotroop
Zorgt ervoor dat reinigingsmiddelen in een product uniform verspreid worden. |
Parfum |
Geurstof
Biedt een kenmerkende, aangename geur |
Oleic Acid |
Oppervlakte-actieve stof
Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden |
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) |
Bijproduct van een proces
Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt |
Sorbitol |
Enzymstabilisator
Laat een enzym langer meegaan in een vloeibaar wasmiddel |
Protease |
Enzym
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed. |
Citral |
Geurstof
Biedt een kenmerkende, aangename geur |
Linalool |
Geurstof
Biedt een kenmerkende, aangename geur |
Cellulase |
Enzym
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed. |
Amylase |
Enzym
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed. |
Disubstituted Alaninamide |
Stabilisator
Handhaaft de stabiliteit van de formulering, het uiterlijk en de textuur van een product |
Methylisothiazolinone |
Conserveermiddel
Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels |
Citric Acid |
Calciumbinder
Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever |
Mannanase |
Enzym
Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed. |
Seventh Generation
