Doorgaan naar inhoud

Robijn Intense Fuchsia Passion Parfum Booster

Klik eenvoudigweg op de naam van een ingrediënt voor meer informatie over de ingrediënten die in het product worden gebruikt en hun functie. Omwille van de beperkte ruimte op de verpakking, geven we ook een langere lijst met geurstofingrediënten. Voor recent uitgebrachte producten of producten waarvoor de formule is gewijzigd, zijn deze gedetailleerde gegevens over de reukstof misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het een tijdje duurt om elke productpagina bij te werken.

We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site actueel is. Controleer echter altijd de productverpakking voor de meest actuele lijst van gebruikte ingrediënten.

Alle productnamen met een datum (maand en jaar) worden niet langer gemaakt.

Ingrediënten

PEG-180 (Bindmiddel)

Helpt materialen zich aan elkaar te binden of plakken

D-Glucose anhydrous.$$$ (Bindmiddel)

Helpt materialen zich aan elkaar te binden of plakken

Parfum (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

2,3-Dihydro-1,1-Dimethyl-1H-Indene-Ar-Propanal

Een scherpe frisse noot die een bloemige geur van lelietje-van-dalen toevoegt. Het is een van de ingrediënten die gebruikt wordt voor de reconstitutie van de geur van lelietje-van-dalen.

2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Een geur van geplette bladeren. Het groene karakter van dit ingrediënt past goed in fruitige, citrus-, landelijke, bloemige composities.

Geur: Groen

2,6-Dimethyl-7-Octen-2-Ol

Een frisse en heldere citrusgeur. Dit ingrediënt biedt een alternatief voor citrusoliën.

Geur: Citrus

2-T-Butylcyclohexyl Acetate

Een kruidige appelgeur. Het wordt gebruikt in fruit- en citrusgeuren vanwege het zachte appel-peer aroma.

3-Hexenol

Een frisse geur van gemaaid gras. Dit ingrediënt wordt in veel verschillende planten gevonden waaronder de mentha arvensis. Het is een onmisbaar ingrediënt voor allerlei soorten fruit- en bloemengeuren, vanwege de unieke plantachtige en grasachtige kenmerken.

Geur: Groen

4-Methyl-3-Decen-5-Ol

Een sterk groen bloemig karakter met natuurlijk frisse en fruitige viooltjesbladaspecten.

Geur: Groen

Allyl Heptanoate

Een fruitige noot die vergelijkbaar is met ananas met nuances die doen denken aan banaan. Het presteert zeer goed in geuren die exotische fruitige karakters bevatten.

Aqua

Een ingrediënt dat helpt afzonderlijke geurstoffen op te lossen zodat ze makkelijker tot geuren gemengd kunnen worden.

Benzeneacetonitrile, A-Butylidene-, (Z)

Een bloemige noot met kruidachtige en enigszins groene karakters, balsamico-achtig in de bodem met een chocolade-bruine herinnering.

Geur: Bloemig

Cyclamen Aldehyde

Een bloemige, groene noot die doet denken aan cyclaam en lelietje-van-dalen. Het geeft de frisheid van bloemblaadjes aan geuren van cyclaam, kamperfoelie en lelietje-van-dalen.

Geur: Bloemig

Diethyl 1,4-Cyclohexane Dicarboxylate

Een langdurige, fruitige noot van bessen. Het wordt vaak gebruikt voor zijn versterkende effect op fruitige, citrus- en kruidige noten.

Dodecahydro-Tetramethylnaphthofuran

Een elegante ambernoot met een rijk houtachtig karakter. Dit ingrediënt geeft warmte, rijkheid en elegantie van pure bloemen aan moderne oriëntaalse geuren.

Ethyl 2-Methylbutyrate

Een mix van aardbei- en kiwigeur met een whiskynuance. Dit ingrediënt wordt gevonden in sinaasappelsap. Het wordt voornamelijk gebruikt voor fruitreconstituties zoals aardbei, ananas, appel en rode bessen.

Ethyl Hydroxypyrone

Een noot van gebrande karamel met een warme melkgeur en een aardbeienfacet.

Ethyl Methylphenylglycidate

Een zoete, fruitige noot met bloemige ondertonen van honing. Naast dat dit in mengsels met aardbei gebruikt wordt, is dit product bruikbaar in verschillende bloemige samenstellingen, zoals jasmijn en roos. Het gaat bijzonder goed samen met houtachtige noten en aldehyden.

Ethyl Salicylate

Een bloemige, fruitige noot met een licht zure, gefermenteerde nuance. Het wordt voornamelijk gebruikt voor reconstituties van tuberoosachtige noten.

Geur: Bloemig

Ethyl Vanillin

Een zoete en romige vanillegeur met een enigszins kruidig facet.

Eucalyptol

Een sterke eucalyptus geur met een verkoelend kamferachtig en muntachtig aspect. Dit ingrediënt wordt gevonden in kamfer, laurier, theeboom, zoete basilicum, rozemarijn, salie en andere aromatische planten.

Gamma-Decalactone

Een zoete en melkachtige perzikgeur. Dit ingrediënt kan gevonden worden in perzik, abrikoos, rode vruchten en exotische fruitsoorten. Het wordt in vele bloemige en fruitige composities gebruikt.

Gamma-Nonalactone

Een romige en aangename kokosgeur.

Gamma-Undecalactone

Een melkachtige en zoete perzikgeur. Dit ingrediënt wordt gevonden in appel, framboos, perzik en abrikoos.

Heliotropine

Een zachte, anijsachtige en poederachtige geur. Dit ingrediënt wordt gevonden in Tahitiaanse vanille, acacia en sassafras. Het wordt veel gebruikt in parfumerie in poederachtige akkoorden, en in bloemige, zoals tuinanjer, mimosa en sering.

Geur: Bloemig

Hexyl Acetate

Een sappige en zeer getextureerde perennoot. Dit ingrediënt wordt gevonden in vele fruitsoorten, zoals appels, peren en pruimen.

Maltol

Een zoete, kleverige, karamelnoot met een aardbeienfacet. Dit ingrediënt wordt gevonden in rode vruchten zoals framboos en aardbei. Het wordt doorgaans gebruikt om zoetheid aan een geur toe te voegen.

Methyl Anthranylate

Een geur van witte bloemen met een mix van tuberoos-, sinaasappelbloesem- en jasmijngeur. Het kan reageren met andere geurstoffen om de vele verschillende noten die in de parfumerie gebruikt worden te produceren.

Geur: Bloemig

Methyl Benzodioxepinone

Een waterige, mariene, noot van zeelucht. Gecombineerd met de noten van verschillende bloemen voegt het een effect toe van water in de bloemisterij. Het kan in geuren ook een gevoel versterken van het opspuiten van een beetje zee.

Methyl Beta-Naphthyl Ether

Een sinaasappelbloesem- en poederachtig ingrediënt dat duurzaamheid en volume aan veel verschillende bloemengeuren geeft.

Geur: Bloemig

Methyl Cinnamate

Een belangrijk ingrediënt voor reconstituties van kaneelschorsolie in geuren. Dit ingrediënt wordt gevonden in verschillende planten waaronder aardbeien en szechuanpeper.

Methylbenzyl Acetate

Een groene noot met een vol rabarberfacet. Dit ingrediënt wordt gevonden in de gardenia.

Geur: Groen

Methyldihydrojasmonate

Een delicate en frisse jasmijngeur.

Geur: Bloemig

Phenethyl Alcohol

Een bloemige rozennoot met een vleugje honing. Dit ingrediënt wordt gevonden in verschillende soorten bloemen waaronder roos, hyacint, anjer, sinaasappelbloesem en geranium.

Pinus Palustris Oil

Een houtachtige dennengeur. Dit ingrediënt is een essentiële olie die verkregen wordt door de naalden, twijgen en bessen van verschillende dennenbomen met stoom te destilleren.

Polyquaternium-7

Geen woordenlijst

Rasberry Ketone

Een zoete en poederachtige frambozengeur. Dit ingrediënt wordt gevonden in enkele rode vruchten zoals aardbei, framboos, cranberry en loganbes. Het wordt doorgaans gebruikt om de noten van rode vruchten te benadrukken.

Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes

Een geur van sandel- en cederhout.

Geur: Houtachtig

Trimethylcyclopentenyl Dimethylisopentenol

Een rijke en diffuse sandelhoutnoot.

Geur: Houtachtig

Aqua (Oplosmiddel)

Lost middelen of ingrediënten op

Hexyl Cinnamal (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Polyquaternium-7 (Filmvormer)

Zorgt bij de toepassing ervan voor een soepele, consistente dekking

Polyoxymethylene Melamine

Geen woordenlijst

Benzyl Benzoate (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Benzyl Salicylate (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Coumarin (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Butylphenyl Methylpropional (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Limonene (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Eugenol (Geurstof)

Biedt een kenmerkende, aangename geur

Polymeric Pink Colourant (Kleurstof)

Kleurt het product, uw haar of huid

Terug naar boven